RANKING WEDSTRIJD GRAND PRIX NATIONAL SCHIETSEIZOEN 2023/2024 LG/LP STAAND EN OPGELEGD

Mee doen aan de wedstrijd kan van 14 t/m 18 maart. Reserveer een baan via wedstrijden@brabantschietsport.nl

We zien u graag op een van deze dagen.

Uitnodigingsboekje

GOEDE PRESTATIES VOOR DE SCHUTTERS

In het weekend van 2 en 3 juli 2022 hebben een aantal van de schutters van Schietsportvereniging Brabant Schietsport mooie prestaties neergezet tijdens het Nederlands Kampioenschappen Luchtgeweer en luchtpistool.

Als eerste kwamen er 2 jeugdschutters in actie. Beide hebben ze een zilveren medaille binnen gehaald! Een van hen heeft zelfs een nieuw Nederlands Record neergezet.

Als eerste begonnen ze met een wedstrijd. Tot een bepaalde leeftijd schieten schutters een wedstrijd van 40 schoten vanaf 55 jaar gaan ze ook weer een 40 wedstrijdschoten verschieten. Vanaf de junioren A (18 jaar) gaan schutters 60 schoten schieten. Vervolgens schoten ze een finale waarbij ze hard gestreden hebben. Met een mooie 2e plek is hun harde werk in de trainingen beloont.

Later kwamen er nog 1 veteraan in actie, die een prachtige 9e plek heeft behaald.

Vervolgens mochten 2 senioren schutters laten zien wat ze in hun mars hadden. Met een 14e en 21e plek hebben zij ook laten zien dat ze in top van Nederland thuishoren.

Deze schutters kwamen allemaal in actie in de discipline luchtgeweer.

Als laatste kwam de pistoolschutter in actie. Een veteraan die haar titel van Nederlands Kampioenen ging verdedigen.

Na een spannende wedstrijd kwam ook hier een finale achteraan. Ze wist het nog erg spannend te maken, maar heeft wederom de titel Nederlands Kampioen