Over ons

In 1967 is in Nistelrode een vereniging opgericht door enthousiaste schutters die de mooie Brabantse naam kreeg “’T Kos Kojjer”. Jarenlang hebben ze vele sportieve prestaties neergezet. Het is daarbij ook altijd heel belangrijk geweest om de sportiviteit te combineren met gezelligheid. Nu, meer dan 50 jaar later, is de vereniging nog altijd op volle sterke met zijn focus op de sport. Ons trainingsgebouw heet nog altijd “’t Kos Kojjer” de vereniging heet inmiddels “Brabant schietsport”.

Onze verenging staat dus voor gezelligheid en sportiviteit. Van junior tot senior, iedereen kan deelnemen aan de sport. Brabant schietsport heeft daarvoor (nationaal en internationaal) gediplomeerde trainers waardoor we maximale begeleiding kunnen bieden bij de stappen van beginner tot professioneel schutter. Onze trainers begeleiden ook schutters met een lichamelijke beperking, waardoor de schietsport voor bijna iedereen een mooie uitdaging is. Recreatief of topsport…? Onze vereniging heeft alle mogelijkheden in huis!

Ons bestuur

Onze vereniging kent een dagelijks bestuur bestaande uit drie bestuursleden en een bestuuradviescommissie die meedenkt, ondersteunt en meebeslist. Om met het bestuur in contact te komen kunt u altijd een email sturen aan: bestuur@brabantschietsport.nl

 

De voorzitter: Peter van den Nieuwenhuijzen

Hij is bereikbaar via: voorzitter@brabantschietsport.nl


De secretaris: Mirjam van den Nieuwenhuijzen

Ze is bereikbaar via: secretaris@brabantschietsport.nl


De penningmeester: Ursula Hardeman

Ze is bereikbaar via: penningmeester@brabantschietsport.nl


De bestuursadviescommissie

Bestaande uit het lid Ton Kusters. Leden kunnen in het ledengedeelte hun mailadressen vinden.