Lid worden

Lid worden van onze vereniging kan middels het invullen van onderstaand formulier. Iedereen die in ons land lid wil worden van een schietsport vereniging moet zich aansluiten bij de KNSA. Ben je 16 jaar of ouder dan moet je ook een z.g. VOG overleggen. De stappen die je moet doorlopen om bij ons lid te worden:

  1. Download dit Aanmeldformulier en vul het in word in print het. (Heb je geen word dan kun je het ook als PDF  Aanmeldformulier downloaden)
  2. Ga naar deze website en vul de aanvraag VOG in.
    – Vul bij stap 1 in: Schietvereniging, naam organisatie: “Schietsportvereniging Brabant schietsport” in Nistelrode
    – Vul bij stap 2 in: Je naam en mailadres en bij Doel “Overig” en dan “Lidmaatschap”
    – Vul bij stap 3 in: Specifiek screeningsprofiel en dan “85 – Lidmaatschap schietvereniging”, bij “bijzondere omstandigheden” kies je “nee”
  3. Zodra je het VOG hebt ontvangen kom je op vrijdagavond naar onze vereniging en spreek je een van de bestuursleden aan.
  4. Na overleggen van de documenten zorgen wij voor aanmelding bij de KNSA.

Ben je al lid van de KNSA dan kun je stap 2 en 3 overslaan.

 

Kosten:

Lidmaatschap van onze vereniging kost voor volwassenen eur. 110,00 per jaar, juniorleden betalen eur. 55. Daarnaast betaalt ieder lid een bijdrage aan de materialen (eur. 20 voor volwassenen en eur. 10 per jaar voor junioren.) Het inschrijfgeld bedraagt eur. 35,00 voor senioren en eur. 10,00 voor junioren).

Leden die uitsluitend met vuurwapens willen schieten betalen naast het inschrijfgeld eur. 95,00 per jaar. Voor leden die zowel met vuur als lucht willen schieten bedraagt de totale contributie eur. 165,00. 

Tenslotte moet iedere schutter verplicht lid zijn van de KNSA.  De tarieven worden door de KNSA jaarlijks vastgesteld.  Klik hier voor de huidige tarieven.